Sommarfesternas tid!

Så är vi inne i sommarfesttider, lite tråkigt att det blåser arktiska vindar, men vi får glädjas över varm gemenskap. Tycker att sommarfesten i parken efter mötet gav mersmak..Ja nu satte vädret lite tak för hur lyckat det kunde bli, men jag ser fram mot nästa års upplaga, visst vore det roligt att få bjuda in linköping till ett riktigt gott, trevligt och varmt kyrkkaffe i parken? I fredags hade ungdomsgänget en sommarfest och vi följde upp det med ännu en fest på lördag med unga vuxna gänget. Här några bilder från det, till johannas försvar vill jag säga att det var hawaitema, om än i nordisk tappning ;-)

image

image

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>