Sionförsamlingen betjänar Nyhemsveckan

image

Sionförsamlingen berjänar på nyhemsveckan Nu är nyhemsveckan i full gång, idag har sommaevädret anlänt och vi har det riktigt bra. Idag var många från vår församling med och betjänade Nyhemsveckan Anders E tjänade kring nattvarden, Peter H hade bibelstudium, Björne och Gunvor E fanns i samtalsjouren, ett lovsångsteam från våra unga vuxna (Lovisa T, Bella S, Anna L , Martin N, Marcus N, Sebbe och Jonathan N och Simon H) ledde lovsången på ungdomsmötet som Linnea S ledde. Samtidigt pågick ett seminarium med Christina H. Dessutom satt Per Ola H vid spakarna i tv-produktionen. I övrigt har både Helena N, Joel H och jag seminarier under veckan. Jag verkligen glad och stolt över mångfalden av gåvor som finns i vår gemenskap och församling, och riktigt roligt att vi är med och välsignar andra med dessa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>