En vårdag på bibelskolan

image

Ryktet gick att förmiddagsfikat skulle serveras i vitsippebacken, visst har vi en fantastisk matsal på Bjärka Säby! Nu går vi in på upploppet på bibelskolan, kvar är en som fisken i vattnet kurs och avslutningen på vår predikokurs, det är underbart att lyssna till varandra, hur Gud verkligen använder oss för att tala sitt ord till varandra. Varje vecka får 4 elever tillfälle att hålla en kort predikan, de gör det så bra, kommer bli en blessing för platserna som de flyttar till tror jag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>