Det händer grejer på bibelskolan.

image

På onsdagar har jag glädjen att undervisa på bibelskolan bjärka säby. Just nu är det ämnena etik och livsfrågor samt församlingskunskap som gäller. Så här ser det ut på en skolbänk när vi går på fika, det är en kreativ verkstad, det är en vilja att förstå mer av bibeln, att kunna följa Jesus med ännu större omfattning. Det är en bibelskola för hela livet, med en undervisning som bär, omfattar och håller hela livet. TACK KÄRA NI SOM JAG FÅTT OCH FÅR TRÄFFA PÅ LEKTIONER VARJE VECKA, NI ÄR UNDERBARA!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>