Underbara ungdomar!

Vi vill bli fler! Vi vill att många fler ungdomar ska få en chans att lära känna Gud och förstå Hans kärlek. I går hade vi en härlig kväll med ungdomarna. Vi utmanade alla att bjuda in sina kompisar till bowling på stan, och sedan gemenskap i Underground, och det var så fantastiskt att se att 10-12 ungdomar som normalt inte brukar komma till kyrkan kom med, och hade jättetrevligt hela kvällen. Gratis bowling var ett knep för att ungdomarna lättare ska kunna bjuda in till gemenskapen i kyrkan, och även till gemenskapen med Gud. Vi var ca 40 st som bowlade och sedan hängde alla på till kyrkan. Många fina samtal om Gud, tro och livet, men även massa skön gemenskap kring sällskapspel, pingisbord, biljard och singstar! En fantastisk kväll, och verkligen fantastiska ungdomar i församlingen som tar hand om varandra och gärna öppnar upp gemenskapen för fler. De är verkligen föredömen på detta! Tack alla ungdomar som gör att det är så kul att vara ungdomspastor!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>