Söndagmiddag hos mig

Här om dagen, efter att jag lämnat barnen på dagis så cyklade jag förbi ett berg, eller en större kulle som jag passerat 100:tals gånger innan. Men när jag nu passerade blev jag nyfiken, vad finns egentligen däruppe? Hur ser det ut, har man en fin utiskt? Det var dessutom en härlig kall och klar dag så jag tog en lite promenad. Det var superfint, och jag såg såg faktiskt ett träd som var riktigt häftigt. Nu fick jag tyvärr inte ur bilden ur telefonen så jag kan inte visa dig, men det var två ekar som växt bredvid varandra, och en meter upp från backen hade de växt ihop, så satt de ihop 50 cm för att sedan dela sig igen, det bildades liksom ett hål i trädet. Fint. Det finns många saker man passerar varje dag, och som man med lite nyfikenhet kan få en helt ny bild av.

I Kyrkan lanserar vi nu ”söndagmiddag hos mig” en möjlighet för dig att få bjuda hem eller bli hembjuden av  någon som du inte känner sedan innan och äta tillsammans. Jag är säker på att du kan få göra en intressent upptäckt, det finns mer att se i människor än det vi kan läsa av när vi hastigt möts på ett kyrktorg, om du är nyfiken förstås…

Ta chansen och var en del i detta, mer info finns på informationsdisken i kyrkan och Emanuel och Johanna Eiderbrant finns då med och berättar mer för den som vill veta.

En reaktion på “Söndagmiddag hos mig

  1. Hamna hos ett par i församlingen förra söndagen tillsammans med en till familj! Super kul! Vilket fantastiskt bra initiativ det var med detta!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>