Bakom programbladet…

Som Pastor får man verkligen göra lite allt möjligt, vilket  är kul. En sak som jag fått lära mig är att handla inför läger och fester Eller lärt mig och lärt mig, tycker fortfarande att det är svårt att beräkna hur mycket ost 40 pers käkar på två tillfällen. Idag har jag ägnat hela eftermiddagen åt att handla inför Möt Gud dygnet i helgen. Då vi inte varit så många de senaste gångerna, runt 20 sådär har vi inte haft någon speciellt matansvarig. Nu till helgen kommer vi vara 40 pers som äter, vilket är oerhört kul, och skulle nog föranlett att jag hittat en matansvarig, och det gjorde jagj i och för sig till slut, Mattias Sennehed. MEN det beror inte på att ingen annan ville utan att ingen annan visste att det behövdes.

Hur som helst, nu är bilen full med hamburgare, chips, godis, läsk, och allt annat man behöver för att ha ett lyckat Möt Gud dygn, ser fram mot en härlig helg, du som inte har möjlighet att vara med får en rapport i nästa vecka här på bloggen!

Hoppas vi ses på familjegudstänst på söndag, välkommen!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>