Nu kör vi!

Hej kära läsare, nu drar Pastorsbloggen, Pingstkyrkan Linköping igång!
Här kommer du få möjlighet att se lite mer om vad som händer kring Pingstkyrkan i Linköping från pastorernas perspektiv. Det kommer bloggas om stort och smått, saker som gör en glad och saker som gör en ledsen. Ta gärna möjligheten att bidra till att det blir ett samtal genom att kommentera blogginläggen, välkommen!

4 reaktion på “Nu kör vi!

  1. god början. Det är viktigt att kunna se de konstruktiva och uppbyggande aspekterna i vårt liv. Det finns ju annars mycket som kan bryta ner Idag har jag haft 4h med bibelskolan kring viktiga frågor, sen var jag på universitetet; läskurs i kristendomens historia, modern tid. Ska bli spännande!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>